«Батьківщинівці» Кривого Рогу ініціювали проект з енергоощадності

Активісти «Батьківщини» в Кривому Розі започаткували новий проект, який дасть змогу мешканцям міста завдяки заходам енергоефективності зменшити платежі за житлово-комунальні послуги.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної партійної організації.

«Комунальні тарифи, вартість енергоносіїв – все це важкою ношею лягло на плечі українських родин, – пояснює ініціатор проекту, член бюро Криворізького міського осередку ВО «Батьківщина» Валерій Нетяженко. – При цьому здешевлення тарифів не вирішує всіх проблем, пов’язаних зі взаєминами між споживачами та постачальниками житлово-комунальних послуг. Тому ми запропонували криворіжцям комплексний підхід до термомодернізації».

За словами «батьківщинівця», першорядне завдання проекту полягає в утепленні будинків – стін по всьому периметру, перекриття на дахах та в підвалах. Обов’язковим складником роботи стане також заміна старих вікон та вхідних дверей на енергоощадні.

Окрім цього, партійці переймаються організацією поквартирного обліку споживання енергоресурсів, модернізацією систем вентиляції та гарячого водопостачання.

Криворізька «Батьківщина» закликала містян приєднатися до ініціативи – прийом заяв здійснюватиметься до 1 вересня. Кожному учасникові проекту партійці безкоштовно допоможуть виготовити паспорт енергоефективності.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова