Прилуцькі «батьківщинівці» відвезли гуманітарну допомогу бійцям на Схід

Активісти Прилуцького міського осередку ВО «Батьківщина», що на Чернігівщині, Павло Сокодьол та Олександр Дуденок разом з іншими волонтерами повернулися з чергової поїздки на Донбас.

Цього разу «батьківщинівці» відвезли бійцям двох підрозділів, які перебувають на лінії розмежування, майже дві тонни продуктів харчування та засоби спеціального захисту.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами партійців, щоразу вони везуть на Схід тільки те, чого найбільше потребують військовослужбовці.

«Останнього разу хлопці попросили цигарок і кави. Тож уже формуємо черговий вантаж і днями будемо знову на Донбасі. Щоразу намагаємося довезти допомогу безпосередньо до самих підрозділів, на передову, адже туди не завжди вчасно доходять спорядження та реманент у потрібній кількості. Трапляються неприємні випадки, коли вантажі «зависають» на складах, але вини волонтерів у тому немає», – розповів Олександр Дуденок.

«Батьківщинівець» додав, що тепер волонтерам стає дедалі важче формувати гуманітарні вантажі, адже благодійні можливості людей вичерпуються. Утім, прилуцькі волонтери у відчай не впадають, а думають над тим, як самим заробити кошти для придбання гуманітарної допомоги захисникам цілісності України.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова