Активісти Вінницької «Батьківщини молодої» відвідали турнір зі стрітболу

Вінницька «Батьківщина молода» декілька років поспіль сприяє розвиткові спорту в місті. Нещодавно відбувся відкритий турнір зі стрітболу «Asphalt King», до організації якого юні «батьківщинівці» також доклали зусиль.

Про це повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина».

турнир 2

«У Вінниці є група ентузіастів, які відновлюють спортивні майданчики й організовують стрітбольні баталії. Ми допомогли їм зареєструвати федерацію, щоб спортсменам було легше в юридичній площині захищати свої інтереси. Вона налічує вже близько 60 членів, серед яких є навіть іноземці», – розповів голова «Батьківщини молодої» на Вінниччині Вадим Кудіяров.

Чемпіоном і володарем титулу «Asphalt King» став 20-річний вінничанин Августин Козанчук. У групі він виграв усі чотири поєдинки, а потім послідовно розібрався з трьома суперниками на стадії плей-оф.

«Стрітбол дуже схожий на звичайний баскетбол, яким я займаюся вже дуже довго. Правила схожі, тільки грають на одне кільце, тож багато професійних баскетболістів улітку підтримують форму у стрітбольних баталіях», – сказав переможець турніру.

Більшість спортсменів, що взяли участь у змаганні, представляла Вінницю. Були також гравці зі Жмеринки, Горловки (Донецька область) і Нігерії.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова