На Одещині «Батьківщина» подарувала дітям екскурсію в зоопарк

Пізнавальну екскурсію до Миколаївського зоопарку організували активісти Комінтернівського районного осередку ВО «Батьківщина» для діток, батьки яких перебувають у зоні АТО, дітей з багатодітних сімей та обдарованих учнів району.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної партійної організації.

2222

«Ніхто не заперечить істини, що діти – наше майбутнє. Тому все, що ми робимо сьогодні, кожна наша дія і кожен вчинок – ґрунт для виховання та розвитку майбутнього покоління, – каже голова Комінтернівської районного осередку ВО «Батьківщина» Володимир Сорохманюк. – Лише виховавши гідних нащадків, ми зможемо сподіватися на гідне майбутнє. Тож наші партійці вирішили влаштувати невеличкий сюрприз для дітлахів і організували захопливу поїздку в Миколаївський зоопарк».

За словами «батьківщинівців», хлопчики та дівчата різного віку разом зі своїми вихователями провели декілька незабутніх годин в одному з найдавніших в Україні зоологічних парків. За цей час вони побачили чимало екзотичних тварин, птахів, рептилій і риб, ознайомилися з різноманітністю й колоритом флори та фауни, які представлені в зоопарку.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова