Олександра Кужель: «Батьківщина» доведе до кінця розслідування щодо необґрунтованих тарифів у ЖКГ

Фракція «Батьківщина» обіцяє громадянам довести до кінця розслідування щодо необґрунтованого формування тарифів у житлово-комунальній сфері.

 

Про це сьогодні на брифінгу повідомила член фракції Олександра Кужель.

«Ці запитання не залишаться у повітрі: Юлія Тимошенко та вся наша команда доведуть питання розгляду тарифів до відкриття – ми відкриємо цю страшну «таємницю Тутанхамона» того НКРЕ і Міністерства енергетики», – запевнила народний депутат.

Олександра Кужель повідомила, що, на жаль, парламент на сьогодні не підтримав рішення про створення ТСК з перевірки обґрунтування тарифів у ЖКГ, ухваливши рішення про заслуховування інформації профільних Комітетів ВР з цього питання до 7 травня.

111

«Ми, як фракція коаліції, підтримали це рішення, але розуміємо, що 7 травня розмова буде продовжена, оскільки жодної інформації до 7 травня не буде відкрито. Подивіться, як тільки Юлія Тимошенко викрила деякі питання корупції в становленні тарифів, зразу наші колеги почали говорити про те, що ми агенти Кремля. Тільки ми не проголосували закон, який дозволив забирати у працюючих пенсіонерів 15% податку – відразу ми агенти Кремля та ін…», – сказала депутат від «Батьківщини».

Вона також заявила, що «сьогодні найстрашніший агент Кремля – це страшенна корупція у країні».

«Фракція «Батьківщина» запевняє громадян: ми обов’язково переглянемо ці тарифи. Хочу подякувати президенту України, який відреагував на інформацію, надану нашим лідером і сам дав сигнал про те, що тарифи потрібно переглядати», – додала Кужель.
Також народний депутат висловила невдоволення сьогоднішнім звітом уряду в парламенті щодо тарифів.

За її словами, деякі урядовці звітували перед парламентом зовсім не підготувавшись, зокрема в. о. голови НКРЕ.

«Проаналізуйте  фрази, з якими людина вийшла доповідати про тарифи у країні:  «вони поступово розкривають собівартість», «думаю, він, мабуть, передивився стриптизу, де поступово роздягаються, бо ти або бачиш собівартість і приймаєш на основі цієї собівартості тариф, або як можна «поступово» розкрити собівартість?» – зауважила вона.

 

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова