Черкаська міськрада підтримала «батьківщинівця» щодо встановлення лічильників на тепло

Депутати Черкаської міської ради підтримали звернення голови фракції ВО «Батьківщина» Романа Дісканта щодо встановлення лічильників на тепло для мешканців міста.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«До мене, як до депутата міської ради, звернувся колектив об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Добробут – 77» з проханням встановити лічильники тепла на всіх під’їздах будинку. Наразі їх встановлено лише на трьох. Однак, міський голова Черкас їм у цьому відмовляє», – розповідає Роман Діскант.

Відмови та відписки черкасці отримали й від інших організацій, хоча, згідно з чинним законодавством, не забороняється встановлення будинкових, або на під’їздах приладів обліку тепла за кошти споживачів, а місцева рада у межах своїх повноважень вирішує ці питання.

Депутати Черкаської міської ради підтримали «батьківщинівця» у прагненні допомогти городянам. Вони постановили: доручити департаменту житлово-комунального комплексу міської ради підготувати відповідне рішення, яке дозволить мешканцям будинку встановити прилади обліку теплової енергії ще на трьох під’їздах.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова