«Батьківщинівці» Полтавщини провели нараду з кандидатами у депутати місцевих рад

Активісти Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» провели нараду з кандидатами у депутати місцевих рад і на посади сільських, селищних та міських голів області.

Про це повідомляє прес-служба Полтавського обласного партосередку.

DSCN5627

Голова Полтавської обласної парторганізації Руслан Богдан поінформував, що серед кандидатів переважають ті, хто перебуває в рядах партії від п’яти й більше років.

«Вони зарекомендували себе як особистості з активною громадянською позицією, які здатні відстоювати інтереси місцевих громад і користуються авторитетом серед земляків», – сказав Руслан Богдан.

За його словами, більше третини кандидатів — нові члени партії ВО «Батьківщина». І це закономірно, адже рейтинг партії на Полтавщині зростає.

«Ми повинні закріпити авторитет нашої партії. «Батьківщину» в радах усіх рівнів мають представляти кращі з кращих. Саме тому в роботі над коригуванням списків кандидатів ми не маємо права на помилку», – підсумував «батьківщинівець».

Під час наради партійці вирішили ще раз детально переглянути списки майбутніх депутатів, враховуючи вимоги лідера партії Юлії Тимошенко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова