Вдова Героя АТО долучилась до діяльності Волинської «Батьківщини»

Майя Шостак, дружина Героя АТО, долучилась до діяльності Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного партосередку.

Майя Шостак разом із іншими членами родин загиблих в АТО, планує створити громадське об’єднання, що опікуватиметься родинами загиблих, а також шукатиме можливі шляхи для вирішення їх проблем.

«Наше першочергове завдання – розробити законопроект, який дозволить вивести в окрему категорію сім’ї учасників АТО. Ми працюємо над вирішенням проблем, що виникли в результаті прийняття закону, згідно з яким відмінили пільги для родин загиблих, такі як квартплата, санаторно-курортне лікування й безкоштовний проїзд у громадському транспорті», – повідомила «батьківщинівка» Майя Шостак.

За її словами, тепер, коли проходить шоста хвиля мобілізації, хлопці, які йдуть на війну, мають бути впевненими, що їхні родини не залишаться сам на сам із проблемами, а їх захистять на державному рівні.

«Я намагаюся переконати себе, що мій чоловік загинув заради того, щоб моїм синам не довелося воювати. Сподіваюся, що його жертва була не даремна», – наголосила Майя Шостак.

Довідково. Сергій Шостак був заступником командира взводу розвідки батальйону «Айдар», активим учасником Євромайдану. Брав участь у миротворчій місії в Косово, 14 років пропрацював в органах внутрішніх справ, у 2006-му році вийшов на песію. 27 липня 2014 р. загинув під час боїв за містечко Лутугіне на Луганщині.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова