Тернопільські «батьківщинівці» взяли участь у Всеукраїнській прощі в Зарваниці

Щороку представники Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» беруть участь у Всеукраїнській прощі до Марійського духовного центру в Зарваниці.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільського обласного партосередку.

1405856682_10393674_667411086684270_4036920661667023020_n

«Ми маємо велику віру, бо самі переконалися в чудотворності Зарваницької Матінки Божої. Коли у 2012 році ми пішки пройшли 65 кілометрів із Тернополя до Зарваниці, трохи більше як за рік був повалений режим Януковича та звільнено з тюрми нашого лідера Юлію Тимошенко. Саме про це ми просили Матінку Божу», – розповів голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Цього разу «батьківщинівці» пішу прощу до духовної святині відбули у спільному проханні про мир та волю політв’язням, зокрема Надії Савченко. До тернополян приєдналися однопартійці з Хмельницької області. Прочани пробули в дорозі три  дні. До Зарваниці прибули в суботу, а у неділю, після святої літургії, повернулися додому.

«Майже всю дорогу ми молилися. Це допомагало в поході, ми пройшли цей шлях дуже легко. Віримо, що Зарваницька Матір Божа покриє Україну своїм святим Покровом, подарує мир та волю політв’язням і своє заступництво нашим захисникам і всіх, за кого ми молилися», – додав «батьківщинівець».

Партійці-прочани відбули тайну сповіді, святе причастя, долучилися до пішої ходи зі свічками та Хресної ходи, відбули Архієрейську святу літургію.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова