На Волині «Батьківщина Молода» сприяє розвитку водного туризму

Волинська «Батьківщина Молода» стала партнером в організації Міжнародного фестивалю з екстремального водного туризму «Поліська регата-2015», який уже шостий рік проходить на території національного парку «Прип’ять-Стохід» .

За словами голови Волинського осередку «Батьківщини Молодої» Захара Ткачука, п’ятнадцять екіпажів на байдарках-двійках серед поліських боліт, в плавнях Прип’яті та Стоходу, шукали дорогу до озера Люб’язь.

SAM_1108_result

«Протягом двох днів команди не тільки подолали 46 кілометрів, а й змагалися в туристичному орієнтуванні. На маршруті було виділено дві зони орієнтування для знаходження контрольних пунктів. За взяття кожного КП команда отримувала мінус 7 хвилин до загального часу», – розповів подробиці регати Захар Ткачук.

Він повідомив, що найсильнішим став екіпаж із міста Червоноград «За Обрій» у складі Сідорова Михайла та Зелінського Павла.

Друге й третє місця розділили між собою запеклі конкуренти, переможці та призери минулорічних змагань – команди «Маневичі» та «Сангрія».

SAM_1142_result

Організаторами фестивалю стали національний природний парк «Прип’ять-Стохід», Любешівська районна рада, Любешівська райдержадміністрація, Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Цьогоріч одним із партнерів заходу виступив Волинський осередок громадської організації «Батьківщина Молода».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова