Сергій Власенко наполягає на розгляді питання про призначення дати місцевих виборів

Сергій Власенко наполягає на включенні до порядку денного поточного сесійного тижня питання про призначення дати місцевих виборів.

Відповідну пропозицію народний депутат від фракції «Батьківщина», керівник парламентського Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування вніс на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій і комітетів ВРУ.

_APM2711

«Це останній тиждень, коли ми можемо прийняти постанову про призначення дати виборів», – наголосив Власенко та закликав керівництво Верховної Ради включити до порядку денного Проект Постанови №2148а про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2015 році на 25 жовтня.

Також, за словами депутата від «Батьківщини», на поточному сесійному тижні парламент має розглянути і ухвалити ще низку законопроектів, пов’язаних з місцевими виборами, зокрема про визначення переліку населених пунктів, де місцеві вибори не будуть відбуватися, а також законопроект який передбачає відновлення районних рад у Києві №2529 та №2529-1.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова