На Київщині «Батьківщина» відстоює громадські ініціативи

Зустріч ініціативної групи, обраної на віче у Макарівському районі на Київщині й до якої увійшли місцеві «батьківщинівці», з очільником області перенесена на не визначений термін.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, що раніше у селищі Макарів, що на Київщині, відбулося народне віче, ініційоване місцевими «батьківщинівцями». Люди, стурбовані погіршенням соціально-економічної ситуації в районі й у країні в цілому, висунули свої вимоги до влади на всіх рівнях.

Однією з причин погіршення ситуації в Макарівському районі учасники віча вважають незадовільну кадрову політику, адже за останні п′ять років голову районної ради змінювали п’ять разів.

«На жаль зустріч перенесена, а її дата не визначена, оскільки губернатор Київської області Володимир Шандра на минулому тижні разом з керівництвом країни поїхав до Одеси. Але ми не збираємося сидіти склавши руки – наша ініціативна група відстоюватиме інтереси жителів Макарівщини. І хто б і як не намагався відтермінувати зустріч нашої групи з очільником області, ми відступати не збираємось», – заявив голова Макарівської районної парторганізації Микола Швидкий.

За його словами, місцева громада налаштована рішуче й не відступиться від своїх вимог.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова