Депутати від «Батьківщини» впіймали запорізьку владу на незаконній агітації

16 грудня під час чергової сесії Запорізької обласної ради голова фракції «Батьківщина» Олександр Старух озвучив факти втручання чиновників обласної держадміністрації у вибори до об’єднаних громад.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Виступаючи перед депутатами, Олександр Старух навів конкретні приклади протиправних дій голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля, який у робочий час відвідував сільради, де мають пройти вибори, та вів нічим не прикриту агітацію за підконтрольних владі кандидатів у депутати та голів об’єднаних громад.

«Влада змінюється, але звички залишаються. Ми пам’ятаємо, як голова ОДА часів Януковича Олександр Пеклушенко так само займався агітацією під час місцевих виборів. Але він завжди виправдовувався, що робив це в неробочий час. Сьогодні маємо начебто демократичну владу, але окремі її представники своїм корупційним запалом можуть перевершити завзяття попереднього злочинного режиму», – зазначив «батьківщинівець».

Олександр Старух нагадав колегам, що владі авторитарних правителів в Україні завжди приходив кінець, та закликав обласних чиновників не повторювати помилок попередників.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова