Олександра Кужель з візитом відвідала Дніпропетровщину

У ході робочої поїздки на Дніпропетровщину народний депутат України від ВО «Батьківщина» Олександра Кужель відвідала Юр’ївський район.

Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.

У Юр’ївці Олександра Кужель зустрілася з членами місцевої громади. До спілкування долучилися представники сіл району, який в області є наймолодшим, адже був відроджений тільки 1991 року.

Люди зазначали, що насамперед їх турбують теми тарифів на житлово-комунальні послуги та соціальної захищеності.

Кужель2

«Як для Об’єднаних Арабських Еміратів нафта стала справжнім золотом і кожна людина в цій країні є заможною за рахунок цього, так і кожен українець може жити в достатку за рахунок розвитку потенціалу сільського господарства, розумного використання земель на користь людей», – наголосила народний депутат.

Жителі Юр’ївського району розповіли, що нині надзвичайно складно займатися фермерством, оскільки на шляху такої діяльності виникає безліч перепон. До того ж рейдерство в сфері сільгоспвиробництва стало загальнонаціональною бідою, з якою влада системно боротися не квапиться.

У зустрічі взяли участь голова Юр’ївської районної ради Олександр Буряк та лідер місцевих «батьківщинівців» Олександр Засядько.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова