Запорізька «Батьківщина» відзначила третю річницю Євромайдану

21 листопада в Запоріжжі за участю активістів «Батьківщини» відбувся мітинг з нагоди третьої річниці початку Євромайдану. У вечірню пору на Площі Героїв зібралося декілька сотень учасників тих подій, які активно спілкувалися та аналізували здобутки й прорахунки Революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Громадські активісти, що стояли біля витоків створення Євромайдану в Запоріжжі, а також партійні активісти, волонтери, воїни АТО й просто небайдужі громадяни переглянули відео-кадри трирічної давнини, згадали обставини початку революції та вшанували полеглих Героїв.

15134345_1119335644829204_624455638_n

Від імені «Батьківщини» виступив один з активних учасників Ради Майдану, депутат Запорізької міськради Володимир Максимов. Він нагадав, що, незважаючи на позитивні зміни в країні, протягом останніх трьох років не сталося головного – очищення влади від корупції.

«Злочинні мафіозні структури, які керували країною за часів Януковича, продовжують свою чорну справу й сьогодні. Вони мімікрували, застосували філігранні методи маскування. Але за прізвищами нових керівників стирчать все ті ж корупційні вуха, процвітають схеми розкрадання державного й місцевих бюджетів і при новій-старій владі», – зазначив депутат від «Батьківщини».

Підсумком мітингу стало одноголосне ухвалення резолюції, в якій учасники Революції Гідності вимагають від влади прозвітувати про три роки роботи та закликали громадян продовжити активну громадську діяльність задля побудови процвітаючої європейської України.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова