У Запоріжжі відбулася Рада Майдану

16 листопада у приміщенні Запорізької обласної парторганізації ВО «Батьківщина» відбулось організаційне зібрання учасників Революції Гідності, присвячене виробленню спільної стратегії подальшої боротьби за утвердження демократії в Україні.

Як повідомляє прес-служба Запорізького обласного партосередку, громадські діячі, представники молодіжного руху та партійні активісти, які стояли біля витоків створення Запорізького Майдану наприкінці 2013 року, обмінялися думками про досягнення й прорахунки в реформуванні країни впродовж трьох років після перемоги Революції Гідності, а також накреслили план відзначення річниці цієї події.

Голова Запорізького обласного осередку «Батьківщини», депутат обласної ради Олександр Старух, який взяв на себе функції модератора засідання, висловив переконання в необхідності відновлення діяльності Ради Майдану на постійній основі. Депутат вважає, що під час відзначення річниці Майдану громадськість має вимагати від місцевої і центральної влади прозвітувати про три роки діяльності.

«Запорізька громада має право почути, в якому стані знаходиться реалізація тих принципових вимог, що висувалися три роки тому. Поки що виглядає так, що більшість з них залишається невиконаною, а нинішня влада заслуговує того ж політичного вердикту, який отримала попередня», – зазначив лідер обласної «Батьківщини».

Учасники зібрання ухвалили рішення про проведення 21 грудня в Запоріжжі масового мітингу, на який запросять активних учасників Революції Гідності.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова