Київська «Батьківщина» долучилася до відкриття меморіальної дошки засновнику Гімназії східних мов

За підтримки міської «Батьківщини» у Києві відкрито меморіальну дошку на честь Павла Антонюка — організатора сходознавчої освіти в Україні, засновника й першого директора київської Гімназії східних мов № 1.

Як повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації, на відкритті були присутні представники провідних вишів –Київського університету ім. Тараса Шевченка, Інституту сходознавства, Київського університету «Східний світ», а також відомі вчені, професори, представники МЗС та МОН України.

IMG_0790
Депутат Київради від «Батьківщини» Денис Москаль побажав натхнення педагогічному колективу й наголосив, що подібного освітнього закладу немає не лише в Києві, але й у всій Україні!

«Я всіх вітаю з сьогоднішнім днем! Справа Павла Антонюка живе, вона продовжується в дітях, які сьогодні присутні, її втілює в життя прекрасний педагогічний колектив. Також передаю вітання від Володимира Бондаренка, який добре знав Павла Антонюка й допоміг, щоб цю меморіальну дошку було відкрито», – сказав депутат-«батьківщинівець».

Довідково. Днями виповнилося 25 років з дня створення київської Гімназії східних мов № 1, а також 18 років з дня заснування Київського університету «Східний Світ», створеного завдяки Павлові Антонюку.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова