Запорізька міська рада закликає уряд зупинити зубожіння громадян

З ініціативи фракції ВО «Батьківщина» у Запорізькій міськраді депутати ухвалили звернення до Верховної Ради з вимогою дати оцінку діяльності уряду та розробити конкретний план дій щодо подолання кризи в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації.

У зверненні йдеться про відсутність позитивних результатів діяльності уряду, зокрема, зростання цін на медикаменти, продукти харчування та комунальні послуги, скорочення працівників бюджетної сфери.

«Громадяни нашої держави опинилися на межі виживання.  Звертаємося до Верховної Ради України з проханням надати оцінку уряду, діяльність якого призвела до таких негативних наслідків», – заявила з трибуни міської ради очільниця фракції, «батьківщинівка» Ірина Костенко.

Більшість депутатів підтримали заклик «Батьківщини» й проголосували за сформульовані партією вимоги, серед яких найважливіші: встановити справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги, газ та електроенергію; направити газ власного видобутку на потреби народу України; повернути у державну власність підприємства стратегічного значення; ввести податок на розкіш; збільшити прожитковий мінімум; провести індексацію зарплат та пенсій.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова