Черкаська «Батьківщина» підтримала звернення до парламенту про відповідальність уряду

На сесії Черкаської міської ради депутати в поіменному режимі проголосували за звернення до Верховної Ради про відповідальність уряду під керівництвом Арсенія Яценюка. Усі члени фракції ВО «Батьківщина» в міськраді підтримали документ.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної парторганізації.

«Наслідки діяльності уряду відчуває на собі майже кожен громадянин України. Це й підвищення тарифів на комунальні послуги, і непроіндексовані пенсії та зарплати відповідно до рівня інфляції. На плечі громадян лягло багато додаткових податків, натомість було знято окремі види пільг. Паралельно з цим відбувається розпродаж державних підприємств та землі», – сказав під час сесії голова фракції ВО «Батьківщина» Роман Діскант.

За його словами, українці боролися на Майдані не за такі зміни й не за це на Сході гинуть бійці.
«Наша фракція не підтримує дії уряду та завжди боротиметься за інтереси громади», – додав голова фракції ВО «Батьківщина».

Нагадаємо, нещодавно черкаські «батьківщинівці» долучилися до маршу за соціальну справедливість, вимагаючи скасування завищених комунальних тарифів та проведення люстрації. Також з ініціативи Черкаської міської парторганізації ВО «Батьківщина» черкащани проводять збір підписів під зверненням до Кабінету міністрів про приведення тарифів на енергоносії до рівня економічно обґрунтованих та соціально-справедливих.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова