Громадська організація «Волонтер Черкащини», створена з ініціативи ВО «Батьківщина», відзначила свою річницю

Громадська організація «Волонтер Черкащини», створена з ініціативи Черкаської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», відзначила річницю своєї діяльності.

Активістами організації є депутати міськради Черкас від «Батьківщини» Микола Добровольський і Валентина Слуцька. Рік тому команда «Волонтера Черкащини» здійснила першу поїздку в зону АТО до батальйону «Азов».

Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного партосередку.

«Впродовж року наші активісти перевезли більше 40 тонн гуманітарного вантажу, зібрали понад 400 тисяч гривень, на які закупили й доставили необхідне спорядження для бійців. Якщо волонтерський рух згасне, то бійцям буде дуже тяжко. Тому наша волонтерська організація й надалі активно допомагатиме військовикам на Сході», – розповів голова ГО «Волонтер Черкащини» Микола Добровольський.

Боєць полку «Азов» Геннадій Шевченко подякував від себе та своїх бойових побратимів громадській організації «Волонтер Черкащини» за підтримку українських військовиків.

«Є люди, які носять вишиванки й кричать на кожному кроці «Слава Україні!». Але не це є справжнім патріотизмом. Справжні патріоти – це наші волонтери, зокрема Микола Добровольський, який, ризикуючи життям, здійснює поїздки в АТО. Якби не такі волонтери, то ворог би стояв біля Дніпра», – сказав боєць і вручив Миколі Добровольському подяку від полку «Азов».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова