Партійці Одещини допомагають у реабілітації бійцям АТО й переселенцям

25 червня з ініціативи обласної та районної парторганізацій ВО «Батьківщина» в Одесі відбувся круглий стіл, під час якого учасники обговорили методи психосоціальної допомоги учасникам АТО та вимушеним переселенцям.

Про це повідомляє прес-служба Одеського обласного партосередку.

Один з організаторів заходу, заступник голови Іллічівської районної організації ВО «Батьківщина» Віктор Бабаченко, презентував трирівневу систему психосоціальної роботи, яка включає соціально-гуманітарну підтримку населення, навчання соціальних працівників, педагогів, волонтерів та інших фахівців спеціальних програм кризової допомоги.

«Багато військовослужбовців пройшло через бойові дії й наразі потребує реабілітації. Також потрібно підтримати й переселенців, які переїхали до нас. Цей захід показав високий рівень організації та взаємодії державних служб і волонтерів, які опікуються громадянами, котрі потребують психологічної допомоги», – розповів Віктор Бабаченко.

На завершення круглого столу учасники розглянули питання про створення єдиного протоколу взаємодії державних служб і громадських організацій з попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків для постраждалих громадян.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова