«Батьківщина» Луганщини боротиметься з незаконним захопленням сільгоспугідь

На Луганщині створено антирейдерський штаб, який разом із селянами боротиметься з незаконним захопленням сільськогосподарської землі на території області.

Про це повідомила голова Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна, передає прес-служба партосередку.

DSC_0013

«Ми об’єднаємо зусилля фермерів, селян, аграріїв, надамо їм юридичну підтримку у справах, пов’язаних із рейдерськими нападами на їхні землі. Луганська область і без того багато страждає. Ми вже втратили частину промисловості через окупацію. Невже ми дозволимо захоплення земель на вільній території? У нас є право і закон, і ми не допустимо рейдерства на нашій землі», – наголосила Ірина Верігіна.

За її словами, антирейдерський штаб Луганської області швидко реагуватиме на заяви про спроби захоплення, терміново передаватиме інформацію правоохоронним органам, надаватиме юридичну допомогу селянам.

«Ми не боїмося правди. Ми поіменно називатимемо нотаріусів, державних реєстраторів, суддів, представників виконавчої гілки влади та правоохоронних органів, причетних до рейдерських захоплень. Усі ці випадки оприлюднюватимемо в засобах масової інформації, повідомлятимемо обласну та центральну владу, правоохоронні органи», – зазначила голова Луганської обласної парторганізації.

Антирейдерський штаб на Луганщині очолила Ірина Верігіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова