Волинська «Батьківщина» закликає притягнути до відповідальності уряд Яценюка

Депутати фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді підтримали звернення до Верховної Ради, в якому вимагають порушити питання про відповідальність уряду Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Сподівання на уряд Яценюка виявилися марними. Замість реформ спостерігається лише нишпорення по кишенях пенсіонерів та незахищених прошарків населення, імітація реформ та лобіювання інтересів олігархічних кланів. Уряд Яценюка допустив катастрофічне зниження ВВП, зростання інфляції та рівня безробіття», – наголосив очільник фракції ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

За його словами, з ініціативи уряду Яценюка з 1 квітня 2015 року без будь-яких економічних обґрунтувань у кілька разів підвищили тарифи на енергоносії для населення. Уряд ігнорує факти багатомільярдної корупції, підтверджені перевірками Держфінінспекції, й не вживає заходів з відшкодування завданих державі збитків.

Луцькі депутати вимагають від Верховної Ради розглянути питання про відповідальність уряду під керівництвом А. Яценюка за провальну соціально-економічну політику, небажання боротися з корупцією та наміри розпродати державне майно в умовах війни.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова