Дніпропетровська «Батьківщина» організувала екологічний форум

Екологічний форум відбувся в Широківському районі, що на Дніпропетровщині. Одним із його організаторів став депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Дмитро Зубрій, який активно займається природоохоронною діяльністю.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, в роботі форуму взяли участь голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов та лідер «батьківщинівців» області Антоніна Ульяхіна.

Еко1

«Учасники форуму представили свою позицію з охорони природи, звернули увагу, що в останнє десятиліття значно збільшився антропогенний вплив на навколишнє середовище. Через це окремі типи екосистем і деякі види фауни й флори опинилися під загрозою зникнення. Аби скоротити негативний вплив господарської діяльності на довкілля, слід жвавіше використовувати природоохоронні технології. Багато з них можуть бути віднесені до категорії «найкращі доступні технології», оскільки відповідають усім вимогам міжнародних стандартів», – зазначає Дмитро Зубрій.

За результатами форуму буде вироблено план конкретних дій, активну участь у яких братиме й обласна парторганізація ВО «Батьківщина».

«Такі форуми нині проходять по всій нашій області. Вони мають широку тематику, люди обговорюють актуальні проблеми в різних галузях і пропонують шляхи їх вирішення. Партія «Батьківщина» всіляко допомагатиме втілювати в життя резолюції, ухвалені на цих зібраннях», – наголошує Антоніна Ульяхіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова