Аграрії Одещини зібралися на форум у Балті

8 жовтня в місті Балта відбувся Форум аграріїв Одещини. У зібранні взяли участь сільгоспвиробники та фермери північного регіону Одеської області, народний депутат Вадим Івченко з фракції «Батьківщина», перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський та депутати облради від «Батьківщини» Сергій Петровський та Михайло Лазаренко.

Як повідомляє прес-служба Одеського обласного партосередку, на форумі обговорили аспекти державної підтримки аграріїв та малого фермерства, земельні питання, податкову реформу та мораторій на продаж землі. Одним із найболючіших питань зібрання аграріїв Одещини стало рейдерське захоплення сільськогосподарських земель.

05

Учасники форуму ухвалили резолюцію з конкретними вимогами та пропозиціями до керівництва держави, передусім вони стосуються розв’язання нагальних проблем у сільськогосподарській галузі.

Очільник фракції «Батьківщина» в Одеській облраді Олег Радковський та депутати фракції взяли під особистий контроль ті питання, які можна вирішити на місцевому рівні.

09

Народний депутат України Вадим Івченко, своєю чергою, пообіцяв у Верховній Раді порушити проблеми аграріїв, що потребують законодавчих змін і притаманні не тільки Одеській області, а цілій Україні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова