На Дніпропетровщині «батьківщинівці» закликали депутатів скласти свої повноваження

Зі спільною заявою виступили депутатські фракції ВО «Батьківщина», Радикальної партії та «УКРОПу» у Криничанській районній раді. Спричинена вона недавньою спробою незаконного зміщення з посади очільниці райради, лідера місцевих «батьківщинівців» Наталі Кобзар.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровського обласного партосередку.

«Шляхом численних запитів, звернень та перевірок з’ясувалися порушення та корупційні схеми, в яких задіяне керівництво Криничанської райдержадміністрації. Так, вже порушено 4 кримінальні справи проти керівників РДА та особисто її голови Гапіча Олега. У час, коли люди доведені до відчаю та зубожіння низькими пенсіями та зарплатою і думають тільки як вижити, як прогодуватися, як виростити дітей, як пережити зиму з цими шаленими тарифами, як отримати субсидію і ще щоб у тебе ту субсидію і не відібрали, часто-густо нашим найбільшим бажанням є здоров’я, адже хворіти в нашій державі з нашим рівнем життя не можна», – наголошується в заяві.

У заяві робиться акцент на тому, що саме Наталя Кобзар є тією людиною, яка не боїться говорити правду про все, що відбувається в районі. І саме тому прихильники голови райдержадміністрації намагалися незаконно звільнити її з посади.

«Вихід, звісно, завжди є: або добровільно написати заяву та залишити держслужбу назавжди, або відповідати перед законом. Ми заявляємо про неприпустимість подібних дій з боку голови Криничанської РДА О. Гапіча і закликаємо депутатів з фракцій БПП, «Відродження», «Опозиційного блоку» отямитися, а тих, хто пройшов до районної ради під прапорами одних партій, а зараз фактично служить голові РДА, скласти депутатські мандати і не соромити честь і гідність», – закликали колег депутати Криничанської райради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова