На Чернігівщині «Батьківщина» привітала сільських футболістів з ювілеєм

Депутат Чернігівської обласної ради від «Батьківщини» Дмитро Іванов і очільниця Менської районної парторганізації Надія Тюшкевич привітали футбольну команду села Дягова з ювілеєм.

Як повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку, нещодавно сільській футбольній команді виповнилося 50 років. У подарунок Дмитро Іванов передав від «Батьківщини» і благодійного фонду «Європа» футбольну форму та м’ячі.

«Дуже приємно, що за весь цей час команда не розпалася, а навпаки – лише міцнішає. Прикро, що держава сьогодні не приділяє достатньої уваги розвитку спорту, особливо в сільській місцевості. Саме тому ми повинні об’єднати наші зусилля, аби допомагати й вселяти віру в краще майбутнє», – сказав Дмитро Іванов.

Наставник спортсменів Микола Бурка подякував команді «Батьківщини» за підтримку.

«Ми пам’ятаємо всі добрі справи «Батьківщини» і дуже їй вдячні. Така допомога надається нашій громаді не вперше. На наші звернення партійці завжди реагують позитивно й допомагають нам. У цьому році в дитсадку встановили нові вхідні двері, минулого року допомогли школі», – сказав він.

Нагадаємо, Програму підтримки здорового способу життя 2007 року започаткував народний депутат України Валерій Дубіль. З того часу в її рамках проходять змагання для дітей і дорослих, надається спортивний інвентар.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова