«Батьківщина» заявила про створення Антирейдерського штабу на Житомирщині

3 жовтня в приміщенні Бердичівського міськрайонного офісу ВО «Батьківщина» відбулася прес-конференція голови Житомирської обласної парторганізації Анжеліки Лабунської, на якій вона розповіла про розгортання рішучої боротьби з рейдерством у регіоні.

Про це інформує прес-служба Житомирського обласного партосередку.

77656240ыыыыЗа словами Анжеліки Лабунської, у країні дедалі більших масштабів набуває проблема незаконного захвату землі та врожаю.

«Якщо відкинути реформаторську риторику й патріотичний пафос, факти доводять – економічна політика нової влади спрямована на збереження та зміцнення олігархічної системи в Україні шляхом, з одного боку, посилення контролю за економічними процесами та ресурсами, а з іншого – погіршення криміногенної ситуації в країні. Саме це є підґрунтям для рейдерства, коли громадяни не можуть захистити свій бізнес у законний спосіб», – сказала вона.

Щоб протистояти рейдерам, у Житомирській області з ініціативи «Батьківщини» створили Антирейдерський штаб. Його очолила Анжеліка Лабунська. До штабу увійшли експерти з юриспруденції, громадські й політичні діячі, фермери та сільгоспвиробники краю.

Голова Житомирської обласної парторганізації повідомила про відкриття «гарячої лінії» для селян, фермерів та інших сільгоспвиробників Житомирщини, куди можна буде передати інформацію про факти рейдерства та отримати всебічну допомогу.

Номер «гарячої лінії» в Житомирській області – 099 310 07 11.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова