На Дніпропетровщині створено штаб боротьби з рейдерством в аграрному секторі

З ініціативи обласної парторганізації ВО «Батьківщина» на Дніпропетровщині створено штаб боротьби з рейдерством в аграрному секторі.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

IMG_9429

З нагоди такої події в інформагенції «Міст–Дніпро» відбулася прес-конференція лідера «батьківщинівців» Дніпропетровщини Антоніни Ульяхіної, голови Асоціації фермерів області Анатолія Гайворонського, депутата Дніпропетровської облради від «Батьківщини» Володимира Хорішка та депутата Солонянської райради Ігоря Гури.

«Наше завдання – об’єднати всі здорові сили, людей небайдужих, самих аграріїв, юристів, журналістів. Проблема, коли у тебе можуть ні з того ні з сього відібрати землю, майно, набуте багаторічною працею, набула масштабів загальнонаціональної. Самотужки з нею не справитися», – сказала Антоніна Ульяхіна.

Учасники прес-конференції особливо наголошували на тому, що рейдери діють за допомогою покровителів в органах прокуратури, Національної поліції, продажних суддів. Тому кожен факт рейдерства повинен одразу ж отримати найширший розголос.

«За такої ситуації ми змушені створювати загони самооборони фермерів, вливатися до яких запрошуємо воїнів АТО, небайдужих людей, бо іншого виходу просто немає», – зазначив Анатолій Гайворонський.

Наразі новостворений антирейдерський штаб розробляє план конкретних дій.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова