Волонтери та активісти Одеської «Батьківщини» відвідали зону АТО

Днями в зоні АТО побували волонтери «Батьківщини» Одещини.

Як повідомляє прес-служба Одеської обласної парторганізації, в чергову поїздку на передову зібрали допомогу бійцям з усієї області.

image-03-10-16-05-15

«Ми не вперше їздимо до наших бійців на фронт. Передаємо їм військову і продуктову допомогу. Завдяки підтримці «Батьківщини» ми допомагаємо нашим воїнам не лише на фронті, але й коли вони приїздять додому. Наш спокій та мир – лише завдяки таким людям, які ціною свого життя захищають нашу країну», – сказав волонтер-«батьківщинівець» Ігор Новосадський.

Під час поїздки на Схід волонтери побували в селі Курахівка в краматорському прикордонному загоні, де допомогли бійцям розширити пральню і подарували від «Батьківщини» дві пральні машини.

«Ми робимо все, щоб бійці на передовій завжди відчували нашу турботу. Нам дороге їхнє здоров’я, настрій, а головне – життя. Ми завжди допомагали й допомагатимемо захисникам на передовій і вдома. Пишаємося нашими хлопцями, які вже не перший рік охороняють кордони України», – зазначив голова Одеської міської «Батьківщини» Леонід Шимон.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова