Треба відновити в Києві місцеве самоврядування, – Володимир Бондаренко

Голова Київської «Батьківщини», депутат Київради Володимир Бондаренко стверджує, що столична влада не зацікавлена у відтворенні районних рад.

Про це він заявив під час виступу на круглому столі в Національній академії державного управління при Президентові України, повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації ВО «Батьківщина».

IMG_0845

«Нині в Києві робиться все, щоби не відтворювати районні ради. Київська міська рада має більшість – 74 депутати від УДАРу Віталія Кличка. Вони можуть прийняти будь-яке рішення, але свідомо уникають цього питання», – каже кандидат наук з державного управління Володимир Бондаренко.

За його словами, в кожному районі Києві в середньому проживає 300 тис. людей зі своїми проблемами, які потребують окремого підходу.

«Районні ради практично не навантажували бюджет, бо депутати працювали на громадських засадах. Треба відновити в Києві повноцінне самоврядування і виконавчі комітети рад. Будь-яке звернення громадянина повинне закінчуватися вирішенням питання, а не відписками», –вважає голова Київської «Батьківщини».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова