Ірина Верігіна відвідала дитячий будинок сімейного типу

Очільниця Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна з нагоди Дня сім’ї відвідала дитячий будинок сімейного типу Целухіних у місті Рубіжне.

Як повідомляє прес-служба Луганського обласного партосередку, «батьківщинівка» поспілкувалася з матір’ю родини – Іриною Олексіївною та її діточками.

S1010023

Від жінки дізналася про труднощі, з якими міцна та дружня родина стикається в повсякденному житті, проблеми, які складно вирішити без допомоги держави. Ірина Верігіна пообіцяла родині підтримку й запевнила Ірину Олексіївну, що шукатиме можливість допомогти.

Целухіни нині виховують 10 діток, наймолодший цього року став першокласником. Мати працює вчителем історії в школі, а тато – виховує дітей, а у вільний час працює на будівництві.

Батьки знаходить час і сили потурбуватися про кожну дитину, що, звичайно, дає результати – дітки демонструють успіхи в навчанні, займаються в творчих гуртках та студіях, відвідують спортивні секції.

«Спілкуватися з такою людиною, як Ірина Олексіївна, – одне задоволення. Я просто не уявляю, як можна впоратися з такою відповідальністю, як турбота про десятьох діток. Сім’я Целухіних – це приклад згуртованості, відданості сімейним цінностям та взаємопідтримки», – поділилася враженнями Ірина Верігіна.

«Батьківщинівка» щиро привітала родину Целухіних з Дем сім’ї та подарувала дітям солодощі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова