На Полтавщині Патріах Філарет нагородив «батьківщинівців»

Народний депутат України Руслан Богдан та заступник голови фракції «Батьківщина» в Полтавській облраді Андрій Сімонов отримали благословенні грамоти від Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета за благодійну допомогу при спорудженні Свято-Миколаївської церкви в Пирятині.

Про це повідомляє прес-служба Полтавського обласного партосередку.

СИМОНОВ11_n

За словами Руслана Богдана, на цьому місці в райцентрі колись була церква.

«Тут колись була церква, її зруйнували й поставили на цьому місці танк. Люди просили, аби відбудувати знакову для Пирятина культову споруду. Слово громади для мене як народного обранця – закон. Тож узялися, як кажуть, усім миром і ось сьогодні, у День міста, святиня повернулася на своє законне місце», – сказав народний депутат України, голова Полтавської обласної парторганізації Руслан Богдан.

Політик наголосив, що до цієї благої справи долучилися всі його однопартійці, зокрема голова Пирятинської районної ради, очільник районного партосередку Сергій Пазюк, депутат обласної ради Андрій Сімонов.

БОГДАН и СИМОНОФФФn
«Відроджувати духовність – надзвичайно важлива справа, особливо тепер, коли в Україні важкі часи та ще й до того ж фактичне безвладдя. Те, що твориться зараз в країні, дуже болить тим, хто справді вболіває за долю України. Люди кажуть, що покластися ні на кого. Лише розраховувати на Божу милість, на Божу допомогу», – зазначив народний депутат.

Руслан Богдан запевнив земляків, що в складі фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді робитиме все від нього залежне задля того, аби Полтавщина й Україна зійшли з регресивного, занепадницького шляху й українці нарешті мали гідне життя.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова