На Волині партійці безкоштовно консультують з питань субсидій

У громадській приймальні партосередку «Батьківщини» жителі Луцька можуть отримати кваліфіковані поради щодо нарахування оплати за комунальні послуги та порядку отримання субсидій.

Як повідомляє прес-служба Волинської обласної парторганізації, «батьківщинівці» вирішили допомогти лучанам ознайомитися з порядком оформлення державної допомоги для оплати житлово-комунальних послуг, оскільки правила її нарахування часто змінюються.

«Перед початком зимового сезону жителів міста непокоїть зростання ціни на природний газ та вартості послуг центрального опалення й водопостачання. Люди, особливо пенсіонери, стурбовані новими сумами, що з’явилися у платіжках через зміни у порядку нарахування субсидій. Окрім цього, багато містян просто не мають часу вистоювати у чергах», – розповів голова Луцької міської парторганізації Валерій Бондарук.

За його словами, «Батьківщина» вирішила допомогти лучанам не лише безкоштовними кваліфікованими консультаціями, які може отримати кожен бажаючий, а й оформленням необхідних документів. Партійці взяли на себе клопіт із оформленням субсидій. Повний пакет документів вони відправлять у департамент соціального захисту Луцької міськради. Щоб уникнути черг у громадській приймальні «Батьківщини», партійці запровадили попередній запис по телефону.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова