«Батьківщинівець» організував на Київщині дитячий турнір з футболу

З ініціативи депутата Київської облради від ВО «Батьківщина» Олександра Нігруци в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району відбувся дитячий футбольний турнір, приурочений до Дня села.

Як повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації, у турнірі взяли участь футбольні команди сусідніх сіл: Гатного, Хотова, Юрівки та господарі поля – команда Петропавлівської Борщагівки.

IMG_6743

Олександр Нігруца подякував учасникам за участь у турнірі, гарну гру і зазначив, що партія «Батьківщина» приділяє велику увагу роботі з молоддю, розвитку спорту, підтримці здорового способу життя.

«Сьогоднішній турнір може стати першим на початку вашого зіркового майбутнього. Я впевнений, що поміж вас є футболісти, котрі в майбутньому стануть кращими гравцями світу і прославлять не лише своє село, а й нашу країну. Бажаю всім учасникам успіху, наполегливості та віри в себе», – сказав депутат.

На згадку про турнір кожен гравець отримав пам’ятну медаль та подарунок. Футболісти команди «Чайка», яка здобула перемогу, отримали в подарунок новеньку форму.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова