«Батьківщинівці» допомогли відремонтувати палату дитячого відділення лікарні Ніжина

За підтримки депутата облради від «Батьківщини» Сергія Охонька в одній із палат Ніжинської центральної міської лікарні зробили ремонт.

Як повідомляє прес-служба Чернігівської обласної парторганізації, до лікарні завітали секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат облради Сергій Охонько, депутат міської ради Юрій Хоменко та заступник голови районної ради Наталія Березка.

DSC_0703

«Я вдячний усім, хто долучився до цієї справи, особливо будівельникам, завдяки яким ремонтні роботи закінчені своєчасно. Завершення ремонту палати – це не останній етап, адже її ще буде оздоблено настінним малюнком. Нині проходить конкурс в Будинку дітей та юнацтва, під час якого вирішиться, який сюжет буде намальований. Сподіваюся, що ця палата прикрасить перебування діток в лікарні. Однак, хочеться, щоби малеча не хворіла, а мала міцне здоров’я», – звернувся до присутніх Сергій Охонько.

DSC_0780
Головний лікар Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко відзначив, що нині медицина як ніколи потребує кардинальних змін, в першу чергу – фінансування.

«Ми налаштовані працювати в цьому напрямку. Якби кожен благодійник взяв одну з палат «під своє крило» та модернізував її, ніжинська медицина значно покращилася», – наголосив Олександр Костирко.

Символічну стрічку перерізали маленькі пацієнти відділення. У палаті на них вже чекали повітряні кульки, що стали головною розвагою та втіхою.

Нагадаємо, з 2007 року на Чернігівщині діє програма «Здоров’я нації», започаткована народним депутатом України з фракції «Батьківщина» Валерієм Дубілем. Її мета – підтримати медичну сферу області у забезпеченні медичних закладів новітнім медобладнанням та витратними матеріалами.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова