На Чернігівщині «батьківщинівці» відзначили 73-ю річницю визволення Ніжина

15 вересня партійці Ніжинського партосередку «Батьківщини» відзначили 73-ю річницю визволення міста від фашистської навали.

Як повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку, керівництво партійної організації міста та району разом із партактивом взяли участь у покладанні квітів до Вічного вогню.

DSC_1135-1024x683

«Батьківщинівці» згадали подвиги українців, які не здалися у боротьбі за незалежність країни та хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули, захищаючи рідне місто.

DSC_1092-копия-копия-1024x683
«Світла пам’ять тим, хто віддав своє життя у боротьбі за мирне небо над нашим містом. Ми у вічному боргу перед кожним із них – тих, хто ціною власного життя, з нечуваним героїзмом, сміливістю та відвагою зуміли врятувати Ніжин, Україну і світ від нацистського поневолення. Низький уклін і щира вдячність ветеранам, всім тим, хто з руїн піднімав, заново відроджував наше місто. Переконаний, що народ, який пам’ятає і шанує подвиг своїх дідів і прадідів, – непереможний», – наголосив депутат Чернігівської облради від «Батьківщини» Сергій Охонько.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова