Суд виніс вирок у справі журналістки Анастасії Цепляєвої

14 вересня Біловодський районний суд Луганської області виніс вирок у справі заподіяння тілесних ушкоджень журналістці, лідеру Луганської «Батьківщини молодої» під час здійснення законної професійної діяльності.

Як повідомляє прес-служба Луганського обласного партосередку ВО «Батьківщина», суд затвердив угоду про примирення, укладену між сторонами.

12313517_516455721857639_222163110950132649_n

Винуватиця визнала свою провину й публічно вибачилася перед Анастасією. Проте, за перешкоджання роботи журналіста з нанесенням легких тілесних ушкоджень суд призначив їй покарання у вигляді 1 року обмеження волі умовно.

«Члени комісії усвідомлювали, що вони дійсно порушили Закон, намагаючись видалити мене з приміщення. Коли почули від мене відмову та прохання викликати поліцію, то покликали жінку, яка навіть не була членом цієї комісії. Вона грубо, із застосуванням фізичної сили намагалася випхати мене на вулицю, в результаті чого нанесла тілесні ушкодження. Я, звичайно, не ставила на меті отримати від неї матеріальну компенсацію. Моя вимога була лише одна – публічне вибачення і воно пролунало в залі суду», – коментує ситуацію та вирок суду Анастасія Цепляєва.

Нагадаємо, журналіст Анастасія Цепляєва, лідер Луганського осередку громадської організації «Батьківщина молода», відповідно до редакційного завдання збирала матеріал про хід виборчого процесу 17 липня на 114-му виборчому окрузі й намагалася зафіксувати кричущі порушення виборчого процесу. Однак, їй завадили це зробити.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова