Чернігівська «Батьківщина» передала лікарні 10 функціональних ліжок

Партійці Чернігова передали від благодійного фонду «Європа» та народного депутата Валерія Дубіля десять сучасних функціональних ліжок неврологічному відділенню Чернігівської міської лікарні №4.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації, благодійний фонд закупив медобладнання в рамках реалізації програми «Здоров’я нації», яка передбачає оновлення та модернізацію медичної системи Чернігівської області.

DSC08896

Лікарі розповіли, що подаровані ліжка є вкрай важливою допомогою для пацієнтів, які перенесли інсульт. Від умов, у яких перебувають хворі, залежить тривалість їхнього одужання.

«Ми чудово розуміємо, що лікарняні ліжка в медзакладах області вже давно застаріли і морально, і фізично. Ми переконані, що ці десять ліжок допоможуть людям якнайшвидше одужувати», – сказав голова Чернігівської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Юрій Власенко.

Медичний персонал подякував благодійникам за системну допомогу їхньому відділенню.

DSC08929

Благодійний фонд «Європа» співпрацює з Чернігівською міською лікарнею №4 вже десятий рік. Протягом цього часу неврологічне відділення отримало портативний електрокардіограф, тренажери для палати лікувальної фізкультури, в палатах було замінено старі скрипучі ліжка на сучасні функціональні. Також коштом фонду «Європа» у відділенні провели ремонт.

Нагадаємо, з 2007 року завдяки ініціативі та підтримці народного депутата з фракції «Батьківщина» Валерія Дубіля систематичну допомогу одержують усі медичні установи Чернігівщині – 38 закладів охорони здоров’я Чернігова, 25 районних лікарень та 612 ФАПів по всій області.

За словами голови Чернігівського обласного партосередку, нині медицина перебуває в такому стані, що не може обійтися без благодійної допомоги.

«Потрібно оновлювати галузь не порожніми обіцянками чи гарними виступами в пресі, а конкретними, реальними справами», – вважає Валерій Дубіль.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова