На Чернігівщині «Батьківщина» допомагає дитячим закладам

З початку вересня Менський партосередок ВО «Батьківщина», що на Чернігівщині, на прохання мешканців району передав у дитячі садки і школи ноутбуки, білизну, меблі й спортивне спорядження.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської обласної партійної організації.

Менська школа-гімназія та Миколаївська школа отримали ноутбуки, Миколаївський дитсадок «Колобок» – тумбочку для посуду, Менська школа ім. Т.Г. Шевченка – тенісний стіл для проведення турнірів, а дитячі садочок у Стольному й Менські садочки ім. Гагаріна й «Дитяча академія» – білизну (всього 95 комплектів).

DSCN5080

Подарунки вручав депутат Чернігівської обласної ради з фракції «Батьківщина» Дмитро Іванов разом із головою Менського районного партосередку Надією Тюшкевич.

«Через недофінансування найбільше страждають навіть не колективи дитячих навчальних закладів, а саме діти. Усі ми знаємо, в яких умовах нині перебуває більшість дитячих садочків району й тому завжди відгукуємося на їхні прохання, – сказав Дмитро Іванов. – Дуже приємно чути слова подяки й від керівництва закладів, і від педколективу, і від батьків. Та найкраща нагорода для нас – усмішки найменших вихованців».

Нагадаємо, «Програма підтримки освітніх закладів», започаткована народним депутатом Валерієм Дубілем, діє на Чернігівщині з 2007-го року. Протягом цього часу заклади освіти Чернігова й області отримали новітню комп’ютерну та побутову техніку, шкільне приладдя та методичні посібники, спортивний інвентар.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова