Миколаївські «батьківщинівці» підтримують Союз в’язнів-жертв нацизму

Представники Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» взяли участь у заходах, присвячених Міжнародному дню пам’яті жертв фашизму.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійці та члени Миколаївського відділення Всеукраїнського союзу в’язнів-жертв нацизму поклали квіти до пам’ятника «Скорботна мати» в Миколаєві, вшанували хвилиною мовчання тих, хто не дожив до сьогодення.

нац1

«Ми давно взяли під опіку людей, які пережили жах нацистського полону. Свого часу саме з ініціативи «Батьківщини» на законодавчому рівні було відновлено права та пільги цієї категорії населення. Нинішня влада намагається позбавити їх пільг, пропонуючи таку норму в проекті бюджету України на 2017-й рік», – зазначає голова контрольно-ревізійної комісії Миколаївського обласного партосередку ВО «Батьківщина» Володимир Гончаров.

За словами очільника Миколаївського відділення Всеукраїнського союзу в’язнів-жертв нацизму Миколи Прядка, нині організація налічує в області понад 700 чоловік.

«Середній вік наших активістів становить 84 роки, ми маємо шість представництв у районах та Миколаївську міську організацію. На жаль, влада не допомагає у вирішенні нагальних проблем: торік нас повністю позбавили бюджетного фінансування, у нас немає свого приміщення, не вистачає коштів навіть на придбання канцтоварів та на телефонний зв’язок», – розповів Микола Прядко й додав, що «Батьківщина» – єдина політична сила, яка підтримує Миколаївське відділення Всеукраїнського союзу в’язнів-жертв нацизму.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова