«Батьківщина» в Київраді просить столичну владу оприлюднити загальну кількість вже прибраних МАФів

Голова фракції «Батьківщина» в Київраді Тетяна Меліхова звернулася до голови КМДА з проханням оприлюднити загальну кількість вже прибраних МАФів у Києві за період боротьби з незаконними тимчасовими спорудами, а також вказати адреси, де це було зароблено.

Так депутат Київради відреагувала на останні повідомлення КМДА про те, що за два останні дні прибрали 27 незаконних МАФів та 5 наметів сезонної торгівлі в Подільському, Голосіївському, Шевченківському та Святошинському районах.

«Кияни із радістю зустрічають інформацію про те, що прибрано МАФи. Але в них виникають сумніви, чи це дійсно сталося, оскільки ні у їхньому дворі, ні у них в районі цього, як правило, не відбувається», – зауважила вона.

Для того, щоб розвіяти сумніви щодо реальної роботи з демонтажу МАФів, Тетяна Меліхова просить голову Київської міської держадміністрації публічно оприлюднити всю інформацію щодо демонтованих МАФів.

«На мою думку, зазначена інформація значно посилить довіру киян до виконавчої гілки влади, повідомлення про успіхи якої поки що сприймаються з іронією. Крім того, кияни зможуть перевірити цю інформацію наочно і спростувати поширену в інтернет середовищі інформацію, що МАФи демонтуються лише для того, щоб на їхньому місці оставити нові МАФи», – вважає голова фракції в Київраді.

Також депутатка попросила голову КМДА помісячно назвати кількість МАФів, які планується демонтувати.

«Якщо надати цю інформацію неможливо, то вважаю за доцільне повідомляти киянам через інтернет-ресурс КМДА, де в даний момент відбувається демонтаж МАФу. Це дало б можливість пересвідчитися в цьому і нам, депутатам, і ЗМІ, і громадянам», – підсумувала Тетяна Меліхова.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова