Черкаський «батьківщинівець» на своєму окрузі перевірив освітні заклади

Напередодні Дня знань депутат Черкаської міськради від «Батьківщини» Юрій Тренкін разом із керівниками комунальних служб відвідали школи й дитячі садочки мікрорайону «Митниця», де балотувався під час виборчої кампанії.

Як повідомляє прес-служба Черкаської обласної парторганізації, депутат спілкувався з директорами навчальних та дошкільних закладів, представниками педагогічних колективів, батьківських комітетів і підрядниками. Разом вони проінспектували ведення ремонтних робіт, запланованих на 2016 рік, спланували об’єми, першочерговість і графік робіт на 2017 рік.

12
Юрій Тренкін нагадав, що цей рік був оголошений міськрадою роком підтримки освітньої галузі й дошкільних навчальних закладів і на зміцнення їхньої матеріальної бази на 2016-й рік закладено чималі кошти.

«Левова частка запланованих на 2016-й рік робіт у дитсадках та школах мікрорайону «Митниця» виконана. Є питання до якості, але підрядник пообіцяв усунути недоліки найближчим часом», – сказав депутат.

За його словами, разом із фахівцями й керівниками освітніх закладів оговорено проблеми, що потребують негайного вирішення та складено пропозиції на 2017-й рік, які направлять на погодження міській раді.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова