«Батьківщина» Одещини стала на захист малого та середнього бізнесу

Одеська обласна парторганізація ВО «Батьківщина» виступає проти невмотивованого тиску з боку держави на малий та середній бізнес і вимагає від влади скасувати закон про обов’язкову установку касових апаратів суб’єктами підприємницької діяльності, що оподатковуються за спрощеною системою.

IMG_2993Про це на прес-конференції в інформагентстві «Контекст-Причорномор’я» заявив лідер «батьківщинівців» Одещини Олег Радковський.

«Малому та середньому бізнесу від держави на даний момент ніякої допомоги немає. Люди бодай якось існують завдяки спрощеній системі оподаткування, ледве забезпечуючи себе й свої сім’ї. Але влада пішла на крок, який може добити малий бізнес, – це введення касових апаратів для платників єдиного податку. Наша партія категорично проти такої шокової терапії», – зауважив він.

Підприємці Одещини вимагають ухвалити законопроект №1718, який скасовує обов’язкову установку касових апаратів підприємцями другої та третьої груп. Як зазначив керівник ініціативної групи Василь Кулінич, підприємці регіону зібрали більше 30 тисяч підписів й спрямували їх керівництву держави.

Голова Одеського обласного осередку ВО «Батьківщина» сподівається, що незабаром Верховна Рада ухвалить закон №1718, полегшивши підприємницьку діяльність.

«Зараз, доки триває сесійний тиждень у парламенті, є можливість змінити ситуацію. Закон №1718 буде проголосований! Ми стоятимемо намертво, адже бездумна політика щодо підприємців переходить усі межі!» – наголосив Олег Радковський і додав, що ВО «Батьківщина» для того й перебуває в парламентській коаліції, аби виправляти промахи уряду.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова