Миколаївський депутат-«батьківщинівець» засуджує ситуацію з дорогами в області

Депутат Миколаївської облради від ВО «Батьківщина» Олександр Бондар в ефірі столичної радіостанції пояснив, чому дороги в області знаходяться в непридатному стані.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», сесія облради ухвалила рішення про надзвичайний стан доріг в області, однак, реакції від уряду так і не було.

«У столиці нам кажуть, що це політичне рішення, яке не має правового статусу. Вони нехтують фактом створення тимчасової комісії з числа депутатів обласної ради. Коли нарешті прибув міністр інфраструктури з фахівцями, то переконався в жахливому стані доріг. І що тепер? Знову чекати грошей, яких немає?» – обурений Олександр Бондар.

На ремонт доріг у Миколаївській області, за підрахунками спеціалістів з «Батьківщини», потрібна сума в 2,5 мільярдів гривень. Дорога Н-11 потребує півмільйона, Н-14, що найбільш розтрощена, – 700 мільйонів гривень. Щодо Н-11, то уряд задекларував у цьому році 400 мільйонів гривень на ремонт цієї дороги, втім, існують проблеми з проведенням своєчасних тендерів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова