«Батьківщинівці» на Дніпропетровщині об’єднують громади

Юр’ївська районна парторганізація ВО «Батьківщина» бере активну участь у вирішенні питань, пов’язаних з об’єднанням територіальних громад на Дніпропетровщині.

Як повідомляє прес-служба Дніпропетровського обласного партосередку, партійці Юр’ївського району не залишають поза увагою жодні збори, на яких обговорюються питання адміністративно- територіальної реформи. Там, де влада намагається радитися з людьми, відбуваються запальні дискусії. Однак, подекуди сесії сільських рад виносять рішення, не поцікавившись думкою виборців.

«Партія «Батьківщина» з самого початку розмов про адміністративно – територіальну реформу була проти об’єднання громад – не час зараз цим займатися, бо в Україні війна. Але коли уряд вже розпочав таку роботу, яку не зупинити, необхідно звести до мінімуму негативні наслідки й домогтися максимальної вигоди для громадян», – сказав лідер «батьківщинівців» Юр’ївського району Олександр Засядько.

«Батьківщинівець» зазначив, що там, де громади виявляють активність, влада виявляє своє незадоволення. Наприклад, вісім депутатів Преображенської сільської ради звернулися до своєї голови з пропозицією скликати позачергову сесію, щоб обговорити всі нагальні питання, пов’язані з адміністративно-територіальною реформою, однак вона зопалу порвала їх письмове прохання. «Батьківщинівці» зауважили, що ніхто не повинен приймати важливі рішення, не порадившись з людьми.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова