Василь Деревляний: Ми поступово відновимо роботу Тернопільського аеропорту

Земельну ділянку площею 20 га, що належить Тернопільському аеропорту, внесли до Державного земельного кадастру внаслідок технічної помилки, допущеної через некоректне перенесення відомостей про кадастровий номер.

Таку відповідь дало Тернопільське обласне управління СБУ на звернення облради, яке ініціював перший заступник голови облради, представник ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Як повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації, посилаючись на «батьківщинівця», СБУ встановила, що відсутні будь-які підтвердження про державну реєстрацію правовстановлюючих документів на землю Тернопільського аеропорту площею 20 га.

35_full

«У випадковість присвоєння окремого кадастрового номера ділянці в 20 га поблизу обласного центру не дуже віриться. Очевидно, що хтось таки мав намір рано чи пізно загарбати цю землю. Але той хтось не сподівався, що знайдуться такі, кому не байдужа доля аеропорту в Тернополі та комунального майна. Ми не дозволимо вкрасти у громади землю», – наголосив представник «Батьківщини».

Василь Деревляний також зазначив, що висновки СБУ дають змогу завершити процес виготовлення державного акта на право власності обласної ради на землю аеропорту й продовжувати роботи з відновлення його повноцінної діяльності.

«Сучасний діючий аеропорт – це візитівка європейського, процвітаючого міста. Саме таким його мріють побачити тернополяни», – сказав він і додав, що зробить для цього все можливе.

Нагадаємо, минулого тижня Тернопільська обласна рада направила звернення до СБУ та прокуратури, щоб з’ясувати обставини вилучення із власності Тернопільського аеропорту 20 га землі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова