У Рівному депутатові від «Батьківщини» підпалили автомобіль

У ніч проти 19 липня в Рівному на прибудинковій стоянці поблизу багатоквартирного будинку, де проживає депутат Рівненської міської ради від «Батьківщини» Олександр Курсик, вогонь майже повністю знищив його автомобіль.

Депутат переконаний, що підпал був умисним, повідомляє прес-служба Рівненського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

«З-поміж інших на стоянці згорів лише один автомобіль. Авто горіло з усіх боків як смолоскип. А це, на думку депутата, вказує на те, що попередньо автомобіль облили якимось пальним. Дії невідомих Олександр Курсик трактує як чиюсь помсту за його професійну журналістську діяльність», – ідеться в повідомленні прес-служби.

На своїй сторінці у Фейсбук Олександр Курсик написав: «За 12 років у журналістиці було різне… Сьогодні мені підпалили автомобіль, нагло, зухвало, з присмаком безкарності, в дворі житлового будинку. Висновок один: робота на «1+1», діяльність порталу «ЧаРівне.інфо» та телеканалу «Ритм» не проходять марно, – казав, кажу і далі казатиму правду, навіть якщо вона комусь не подобається».

Депутат від «Батьківщини» вважає, що розкрити цей підпал для місцевих правоохоронців має стати справою честі.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова