«Батьківщина молода» Київщини доставила гуманітарну допомогу в зону АТО

У рамках акції «Допоможи дітям війни та їхнім захисникам», яку ініціювали Київська обласна організація «Батьківщина молода» та благодійний фонд «Сила єдності», відбулася поїздка волонтерів у зону АТО.

Про це повідомляє прес-служба Київського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

IMG_4940

«Дорога видалася виснажливою, оскільки проїхали більше двох тисяч кілометрів. У підсумку ми доставили на передову майже три тонни допомоги, а це – продукти харчування, вода, дитячі речі, засоби гігієни, іграшки, книжки з невідкладної військової хірургії», – розповів голова «Батьківщини молодої» на Київщині Сергій Грінчишин.

Він висловив особливу подяку за формування гуманітарного вантажу громаді міста Березань Київської області, а також Білоцерківській, Бородянській та Березанській парторганізаціям ВО «Батьківщина».

За словами Сергія Грінчишина, волонтери відвезли допомогу військовим 72-ї бригади та 25-го батальйону «Київська Русь» в Ольгинці, Волноваху, Дружбу (Попасну), Слов’янськ та Краматорськ. Через волонтерську групу «Бахмут український» передали гуманітарну допомогу дітям переселенців та дітям із малозабезпечених родин.

Організатори оголосили, що акція «Допоможи дітям війни та їхнім захисникам» триватиме до встановлення цілковитого миру в Україні.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова