Ольга Сікора: «Батьківщина» бореться за зниження тарифів ЖКГ і цін на енергоносії

Партія ВО «Батьківщина» на ділі довела, що здатна боротися за економічні й соціальні права громадян.

Як повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного партосередку, про це в інтерв’ю газеті «Західний Вісник» заявила кандидат у народні депутати України від «Батьківщини» по виборчому округу № 85 Ольга Сікора.

«Наша команда веде боротьбу не лише за перегляд тарифів, але й за зниження цін на енергоносії, які є основною складовою цін на продукти харчування й товари народного вжитку, за індексацію зарплат і пенсій та інші соціальні стандарти. Я буду невід’ємною складовою боротьби за благополуччя кожної української родини, якій влада цинічно залізла до кишені», – сказала Ольга Сікора.

За словами політика, «Батьківщина» вже розпочала збір підписів по всій Україні за зниження тарифів.

«Переконана, що ці підписи виконуватимуть функцію тиску на суди, до яких ми подали заяви, щоб вибороти для людей краще життя. Люди знають, що лише нашій команді під силу це зробити. Тому й зростає довіра до нашої партії», – наголосила «батьківщинівка».

Ольга Сікора висловила сподівання, що кандидати в народні депутати від «Батьківщини» здобудуть перемогу на всіх семи округах. Тим самим вдасться збільшити фракцію «Батьківщини» у Верховній Раді для більш потужної боротьби зі злочинними «реформами» діючої влади, що призводять до знищення українських родин і розвалу країни.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова